Skip to content

Rypin - nowy portal informacyjny miasta

6 Stycznia 2009, Wtorek    
Warning: wordwrap() [function.wordwrap]: Break string cannot be empty in /home/asoo/ftp/rypin.com/modules/mod_imieniny.php on line 418
Imieniny obchodzą:     Do końca roku zostało 360 dni.
Pomoc Drogowa

MENU FORUM

Chcesz podzielić się z mieszkańcami swoimi pomysłami i przemyśleniami dotyczącymi miasta i portalu? Do tego właśnie służy nasze forum.
Forum Rypin.Com
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
Odp.:W jakim Banku konto? (0 wejść) 
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: Odp.:W jakim Banku konto?
PawelK (Użytkownik)
Początkujący
graphgraph
Użytkownik offline Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
W jakim Banku konto? 1 Rok, 1 Miesiąc ago Oklaski: 0  
Witam wszystkich.
W jakim banku najlepiej założyć konto dla 14-sto latka.

Nie wiem czy w dobrym miejscu pisze, jeśli nie to proszę o przeniesienie do odpowiedniego działu.

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Syla (Użytkownik)
Początkujący
graphgraph
Odp.:W jakim Banku konto? 1 Rok, 1 Miesiąc ago Oklaski: 0  
Nie wiem jakie oferty są w innych bankach, ale ja korzystam z mbanku;] na pewno jest tam opcja tzw izzykonto dla osób które ukończyły 13 rok życia, wszystko masz pięknie wyjaśnione na http://mbank.pl/indywidualny/rachunki/osobiste/izzyKONTO/index.html
Poza tym o ile dobrze się orientuję to w PKO jest coś w stylu eurokonto junior?! ale co do tego nie jestem w 100% pewna.
Ja zdecydowanie polecam mbank, szybkie transakcje, zero problemów i sterowanie operacjami przez internet, dla mnie duży +

pozdrówki

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
niebieski (Użytkownik)
Początkujący
graphgraph
Odp.:W jakim Banku konto? 1 Rok ago Oklaski: 0  
ja osobiscie wole INTELIGO (jest tam chyba tez opcja dla niepelnoletnich)
mBank tez jest dobry ale nie na Rypin bo kazde wyciagnie piedzy w naszych rypinskich bankomatach bedzie Cie kosztowac chyba 5 zł (moge sie mylic co do kwoty) a jak zalozysz w INTELIGO to z banku PKO BP wyciagasz pieniazki za friko w mBanku najblizej chyba wyciagniesz za friko pieniazki w Toruniu
pozdrawiam

Bill (Użytkownik)
Początkujący
graphgraph
Odp.:W jakim Banku konto? 11 Miesiącs ago Oklaski: 0  
Tylko mBank polecam.Nie ma wprawdzie w Rypinie bankomatu Euronetu ale wszędzie można kartą Visa płacić.Do tego jest bezpłatna, bezpieczna i prowdzenie konta też nic nie kosztuje.Nie można wydać więcej niż saldo konta i nie można się zadłużyć Na początek to najlepszy internetowy bank.

Ostatnio edytowany: 2008/04/05 20:22 przez Bill.
Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team