Skip to content

Rypin - nowy portal informacyjny miasta

9 Września 2010, Czwartek    
Warning: wordwrap() [function.wordwrap]: Break string cannot be empty in /home/asoo/ftp/rypin.com/modules/mod_imieniny.php on line 418
Imieniny obchodzą:     Do końca roku zostało 114 dni.

MENU FORUM

Chcesz podzielić się z mieszkańcami swoimi pomysłami i przemyśleniami dotyczącymi miasta i portalu? Do tego właśnie służy nasze forum.
Forum Rypin.Com
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
Odp.:Publikacja owego Portalu (0 wejść) 
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 1
TEMAT: Odp.:Publikacja owego Portalu
Aniol1986 (Użytkownik)
Początkujący
graphgraph
Użytkownik offline Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Publikacja owego Portalu 2 Roks, 5 Miesiącs ago Oklaski: -12  
Witam, od niedawna jestem na owej stronie i zauważyłem, że strasznie tutaj drętwo. Panowie i Panie trzeba by w jakiś sposób zareklamować nasz portal i ściągnąć Rypiniaków. Fajnie byłoby uzyskać wiele informacji na temat miejsc pracy, rzeczy jakie dzieją się w danej części naszego miasteczka itp. Jeżeli chodzi o zarządzanie stronką to potrzeba jej jeszcze kilku moderatorów ponieważ jest zbyt mały nadzór - moje małe doświadczenie z ostatnich kilku dni. No to pomyślcie ludzie co wykołować można aby chociaż tutaj klimat wprowadzić...

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
ewkaa6 (Użytkownik)
Początkujący
graphgraph
Odp.:Publikacja owego Portalu 2 Roks, 5 Miesiącs ago Oklaski: 0  
Na to wyglada ze nic ciekawego w Rypinie się nie dzieje

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
rypiniak (Użytkownik)
Początkujący
graphgraph
Odp.:Publikacja owego Portalu 2 Roks, 4 Miesiącs ago Oklaski: 1  
Witam !!! zgadza sie co do tego że w rypinie nic sie nie dzieje , a jeśli to o atrakcje dbaja "kwiaty naszego miasta" ale nie instytucje które powinny dbac o rozwój intelektualny itp. Jednostki nic nie zdiałają a z tego co widać to na wszelkiego rodzaju imprezy mieszkancy stawiają sie licznie. Kwestia rozreklamowania strony to moim zdaniem problem twórców jej ale oczywiście podaję każdemu znajomemu .Sam dopiero zaistniałem tu i tez przez przypadek. Pozdrwiam

snake (Użytkownik)
Początkujący
graphgraph
Odp.:Publikacja owego Portalu 2 Roks, 4 Miesiącs ago Oklaski: 1  
Trudno reklamować portal, na którym się nic nie dzieje...i nie mówię tutaj o aktywności użytkowników tylko moderatorów...Trudno mi uwierzyć, że od pierwszego kwietnia nic godnego zauważenia się w mieście nie stało...

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team