Skip to content

Rypin - nowy portal informacyjny miasta

6 Stycznia 2009, Wtorek    
Warning: wordwrap() [function.wordwrap]: Break string cannot be empty in /home/asoo/ftp/rypin.com/modules/mod_imieniny.php on line 418
Imieniny obchodzą:     Do końca roku zostało 360 dni.
MEDIAX

MENU FORUM

Chcesz podzielić się z mieszkańcami swoimi pomysłami i przemyśleniami dotyczącymi miasta i portalu? Do tego właśnie służy nasze forum.
Forum Rypin.Com
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
kobiety rypińskie !!! (0 wejść) 
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: kobiety rypińskie !!!
misiaa (Użytkownik)
Początkujący
graphgraph
Użytkownik offline Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
kobiety rypińskie !!! 1 Rok, 1 Miesiąc ago Oklaski: 0  
no co tu taka cisza?? Rypin kobiet sie pozbył!?
Ej, ej laski zostało nam wydzielone miejsce na nasze i tylko NASZE sprawy więc ruszać się

To może tak po babsku:
Zna ktoś jeszcze jakiegoś fajnego kolesia w naszym mieście? Bo ja mam wrażenie ze wymarli razem z dinozaurami

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
topoels23 (Użytkownik)
Początkujący
graphgraph
Odp.:kobiety rypińskie !!! 1 Rok ago Oklaski: 0  
Co mądrzejsze kobiety wyjechały do pracy do innych miast, bo Rypin od wielu lat się nie rozwija, a nawet cofa się wstecz, bo nie powstają nowe zakłady pracy ani też duże sieci sklepów, co innego w Brodnicy tętni życie, to jest to.

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Syla (Użytkownik)
Początkujący
graphgraph
Odp.:kobiety rypińskie !!! 1 Rok ago Oklaski: 0  
Co do Brodnicy to sory ale nigdy nie lubilam tego miasta. nie sadze zeby specjalnie szalalo ze swoim wizerunkiem. Oczywiscie napewno wiecej dzieje sie tam niz w Rypinie i zaznaczam ze jest to moja subiektywna ocena. Ale coz.. jesli mam byc szczera to chyba zarowno Rypin jak i inne okoliczne miasta podupadly ostatnimi czasy. Skoro miasta upadaja to kobiety tez wyjezdzaja;] pozdrawiam z Torunia

Aniol1986 (Użytkownik)
Początkujący
graphgraph
Odp.:kobiety rypińskie !!! 9 Miesiącs ago Oklaski: 2  
Zgadza się, że Rypin zamarł. Kiedyś dziadek opowiadał mi, że Rypin był miastem życia do którego zjeżdżało się wiele ludzi z pobliskich wsi i maleńkich miasteczek jakim kiedyś była Brodnica. Teraz kiedy życie posunęło sie o krok na przód Rypin niestety pozostał wiele kroków w tyle i niestety nie zapowiada się na jakieś kapitalne zmiany. Co do najważniejszych spraw tego roku w naszym mieście, a raczej większej wsi jest ta cholerna budowa _base_nu i hali sportowej. Dlaczego napisałem cholerna, a dlatego, że to kolejne zamydlenie naszych oczu, bo ja jakoś niewierze, aby to co jest już praktycznie oczywiste stało się realne. Nawet jeżeli dojdzie do jakichkolwiek budów, nie sądzę aby wszystko zostało dopięte na ostatni guzik, znajdzie się wymówka braku pieniędzy, wykonawców, osiadania terenu i Bóg wie co jeszcze. Kolejna sprawa jaka mnie strasznie rozzłościła to nowa wypasiona jedna strona nowej nawierzchni części ulicy Mławskiej, Roota świetnie wykonana nie ma co lol - utopione pieniądze... Złodziejstwo, oszustwo i wielka kupa gówna za przeproszeniem. Jeżeli ma ktoś coś przeciw temu co napisałem niech ma, ale mam do w dupie ponieważ prawda jest rzeczywistością i tego nie da się ukryć poza fałszerstwem na papierku... To na tyle bo aż mi się źle robi pisząc to, a ponad to dnia by nie starczyło na wypisywanie prawd naszego miasta. Pozdro

siwa (Użytkownik)
Początkujący
graphgraph
Odp.:kobiety rypińskie !!! 8 Miesiącs ago Oklaski: 0  
Witam !!! miasto rzeczywiście się uwstecznia i jest coraz gorzej w każdej dziedzinie i mam dziwne wrażenie ze robi się wszystko by doprowadzić miasto do ruiny, a funkcjonowac ma tylko to co jest naszym "chlebodawcom" potrzebne i WYGODNE. Rypin to miasto "biznesu na złomie" . Kobietki odzwywajcie i funkcjonujmy bo jak tak dalej będzie to okaże się że zostajemy w tyle za KGW. POZDRÓWKA

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team